2021. évi OMÉK – Hagyomány és innováció az agrárgazdaságban (HIDE’2021)

A 2021. évi OMÉK alkalmából meghirdetett Hagyomány és Innováció Díj az Agrárgazdaságban elismerésre (továbbiakban: HIDA) azok pályázhatnak, akik hagyományos alapanyagból, innovatív megoldások alkalmazásával, a mai kor igényeinek megfelelő élelmiszert állítanak elő. A pályázati felhívás az OMÉK honlapján itt érhető el: https://omek.amc.hu/palyazatok/

 

A pályázaton olyan hagyományos és tájjellegű mezőgazdasági termékekkel és élelmiszerekkel lehet részt venni, amelynek gyártástechnológiája innovatív megoldást tartalmaz, és előállításának legalább egy eleme a fenntartható fejlődés érdekét szolgálja.

A pályázat célja a hagyományos és tájjellegű termékek fogyasztói ismertségének növelése és innovatív fejlesztésének elismerése a Hagyományok – Ízek – Régiók program keretében.

A részletes pályázati kiírás és mellékletei (jelentkezési lap, termékleírás minta) letölthetők: https://gi.kormany.hu/palyazatok

A pályázati dokumentumokat kizárólag elektronikusan, PDF formátumban kell benyújtani a hida@am.gov.hu elektronikus levélcímre, az Agrárminisztérium Borászati és Kertészeti Főosztálya részére.

A pályázatok beadásának határideje: 2021. augusztus 31.

Az e-mail tárgya: HIDA pályázat (2021).

További információ: Pallóné Dr. Kisérdi Imola  +36(1) 795 1705