25. Pápai Expo és Agrárpiknik

 

Tisztelt Látogató!

  1. május 13-14. között 25. alkalommal jelentkezik a Nyugat-Dunántúl egyik legjelentősebb agráreseménye, a Pápai Expo és Agrárpiknik. A jubileumi eseményre különleges programokkal, bemutatókkal készülünk. A tavalyi kezdeményezést folytatva az esemény most is főként a fiatalokat célozza, fókuszában a pályaorientáció és a generációváltás lesz. Idén a már megszokott bemutatókon és szakmai programokon túl igyekszünk mélyebb bepillantást engedni egyes szakmákba, játékos módon elmélyíteni az agráriummal kapcsolatos ismereteket, eloszlatni tévhiteket a gazdálkodással kapcsolatban, összességében egy vonzó jövőképet adni a szakma iránt érdeklődő gyerekeknek, fiataloknak. A rendezvényre várjuk a fiatal gazdákat, a családokat és az agrárium iránt érdeklődőket is.

A pénteki napon játékos edukációs és pályaorientációs programokkal készülünk a rendezvényre látogató diákság részére, míg szombaton családi programokkal és a piknik hangulattal várjuk a látogatókat.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara számára kiemelten fontos az agrárium jövője, amelynek a mostani középiskolások és egyetemisták a zálogai, ezért is szeretnénk a Pápai Expo és Agrárpiknik keretében közelebb hozni hozzájuk az agrárszakmákat, a mezőgazdasági, élelmiszeripari innovációkat és sikertörténetekkel bátorítani őket a pályaválasztásban.

Az eseményt ezúttal is kötetlen jellegűre tervezzük, ideális arányban kínálva a látogatóknak szakmai és a közönségprogramokat, de nem marad el a már szokásosnak mondható könnyűzenei koncert sem, amelyet ezúttal ráadásként zenés-táncos mulatság is követ.

A 25. évforduló alkalmából nyereményjátékot is hirdetünk azok között, akik a rendezvény régebbi alkalmainak valamelyikén ott voltak és ezt fényképen meg is örökítették. A játékban egy darab, a korábbi Pápai Agrárexpók valamelyikén készített fotóval lehet részt venni, amelyen felismerhető a helyszín is. A játékra nevezett fényképeket a papaiagrarexpo@nak.hu email címre várjuk. A beküldők között ajándékcsomagokat sorsolunk ki. 

A szervezők.

 

https://www.papaiagrarexpo.hu/