Bekapcsolódási lehetőségek a Körös-Sárréti Vidékfejlesztési Egyesület HVS felülvizsgálatára

A Körös-Sárréti Vidékfejlesztési Egyesület honlapjáról folyamatosan tájékozódhatnak a Helyi Vidékfejlesztési Stratégia aktuális állásáról, valamint a véleményezés alatt lévő Helyi Vidékfejlesztési Stratégia aktuális szövege, tervezett célterületei, munkaanyagai is folyamatosan megjelennek.

 

Folyamatosan személyes konzultációra van lehetőség előzetes az Egyesület Munkaszervezetének irodájában ügyfélfogadási időben (5520 Szeghalom, Tildy Z. u. 15-17.)

 

A honlapon elérhető projektgyűjtő adatlapok kitöltésével lehet hozzájárulni a HVS újratervezéséhez. A projekt adatlapot aláírva juttathatják el a Munkaszervezetnek szkennelt formában e-mail-en, személyesen, vagy faxon.  A projektadatlapokat 2011. március 4-ig kérjük eljuttatni a Munkaszervezetnek. A projektötlet adatlap csak aláírással együtt érvényes ! A projektötleteket ezen jelzett határidőt követően is várjuk, azonban a későbbi időpontokban leadott adatlapok tartalmának beépítésére a HVS-be kevesebb lehetőség lesz.

 

A felülvizsgálatban való részvétel lehetősége

 

Részvétel a meghirdetett helyi fórumokon

  • Projektötletek eljuttatása (aláírt projektötlet  adatlapon)
  • Személyes konzultáció a Körös-Sárréti Vidékfejlesztési Egyesület munkaszervezeti irodájában
  • Írásos javaslat, véleményezés eljuttatása
  • Részvétel a HVS elfogadásakor a Körös-Sárréti Vidékfejlesztési Egyesület közgyűlésén

 

A tájékoztató-információs-projektgyűjtő helyi fórumok időpontjait a honlapunkon tesszük közzé folyamatosan.

 

Kérjük kapcsolódjon be a munkába, hogy minél hatékonyabb vidékfejlesztési stratégiát alkothassunk, jöjjön el, mondja el a véleményét a meghirdetett helyi fórumokon!

 

Kapcsolódó fájlok: